Nou!

Despre noi

Te asteptam pe Blogul nostru: 

Scoala "Aroma Armony", prima Scoala de Aromaterapie Stiintifica din Romania a fost infiintata la initiativa psihologului Cornelia Decu Chaumont, dupa principiile Scolii franceze de Aromaterapie.
 
 
Cornelia Decu Chaumont a inceput studiul aromaterapiei in urma cu vreo 8 ani, intr-o veche fabrica de uleiuri esentiale din Apt (sudul Frantei). "Distileria a fost infiintata in anul 1789 si functioneaza foarte bine. Acolo am inceput primele cursuri care mi-au transformat pasiunea in meserie", am aflat de la fondatorul Scolii "Aroma Armony". Au urmat specializari multiple fiindca lucrul cu sanatatea nu este o joaca si fiecare detaliu conteaza. "La un moment dat, am dorit sa stiu mult mai mult si sa fac performanta. M-am inscris la Facultatea Libera de Medicina Naturala si Etnomedicina din Paris, unde l-am avut ca profesor pe Pierre Francome, un reputat aromaterapeut", am aflat de la Cornelia Decu Chaumont - psihoterapeut, formator aromaterapie stiintifica, absolvent FLMNE Paris (specializare aromaterapie) si a Institut Provencal de Aromaterapie APT Franta, partener UMF Iasi, fondatorul primei Scoli de Aromaterapie din Romania.
 
Revenit in România, specialistul in Aromaterapie Stiintifica a ales Iasul pentru a deschide prima scoala cu acest specific din tara. "Eu sunt pietreanca, dar Iasul ma atrage foarte mult. Are o energie speciala, iar oamenii sunt deschisi la terapiile pe care le propunem. In fapt, ne dorim cu totii o stare de sanatate foarte buna si ne punem toata priceperea in acest lucru".
 
Dupa prezentarea proiectului stiintific si educativ, Cornelia Decu Chaumont i-a invitat pe toti specialistii care doresc o viata in echilibru sa participe la programul scolii. "Impreuna vom reusi sa consolidam un curent pozitiv, pentru a trai intr-adevar o viata in armonie".
 
Printre cursantii Scolii "Aroma Armony" se numara deja medici, psiholog, farmacisti, specialisti in nutritie. "Programul de formare este foarte important. Propunem cursuri de aromaterapie, de Emotional Freeedom Technic si pentru Terapia florala Bach", a completat Cornelia Decu Chaumont, adaugând ca urmatorul pas vor fi seminariile pe care le va sustine in scoli si universitati, pentru a-i invata pe tineri principiile unei vieti sanatoase si in armonie. 
 
Ce presupune Cursul de Aromaterapie Stiintifica?
5 Module la finalul carora se obtine o diploma certificata si recunoscuta de care Institutul Francais D'Aromatologie APT Franta
 
Modul 1:
 
- Introducerea in Aromaterapia Stiintifica si detalierea pe subiectul: Aplicatii in Pediatrie
- Analiza chimica a uleiurilor esentiale
- Retete farmaco pentru combinarea acestora, cu doze de amestec
- Curs practic: realizarea unui ser de fata si a unui ulei de corp
 
Modul 2:
 
- Aplicatii in Dermato
- Analiza chimica a uleiurilor esentiale
- Retete farmaco pentru combinarea acestora, cu doze de amestec
- Curs practic: parfum pe baza de ulei esential, crema anticelulitica
 
Modul 3:
 
- Aplicatii in Masaj si Reflexo - Vitaflex (cele 9 uleiuri specifice)
- Initiere in Raindrop
- Curs practic: tehnica de masat cu uleiuri esentiale si miere de albine/ ulei de corp, miere de albine cu uleiuri esentiale
 
Modul 4:
 
- Aplicatii in Aromaterapia Energetica
- Aromapunctura - presa cu picaturi de ulei pe meridiane
- Influenta uleiurilor esentiale asupra chackrelor si aurei
- Curs practic: uleiurile celor 5 elemente: Apa, Foc, Metal, Cer, Eter
 
Modul 5:
 
- Raindrop - Aprofundare si Certificare
- Tehnica de masaj Raindrop
- Examen pentru obtinerea diplomei 
 
 

Te asteptam cu drag si iti stam la dispozitie pentru orice intrebari sau nelamuriri,

Cornelia Chaumont si intreaga echipa!

office@aromat-drops.com

Copyright © 2014, Cornelia Chaumont, Toate drepturile rezervate, Powered by Aromat-Drops