Nou!

Politica de confidentialitate

Site-ul www.aromat-drops.com colecteaza date cu caracter personal, numai cu acordul Clientului, in urmatoarele scopuri: validarea si expedierea comenzilor catre acesta, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau produsele achizitionate de catre acesta; transmiterea de newlettere, informatii despre promotii sau oferte speciale, in format exclusiv electronic; comunicarea cu acesta in chestiuni de Relatii cu Clientii.

Ce informatii colectam

Vom colecta urmatoarele informatii:

·         nume si prenume

·         date de contact, inclusiv adresa de email

·         informatii demografice

·         informatii despre preferinte si interese sau alte informatii necesare in scopuri statistice

 

Ce facem cu informatiile colectate

Datele de cont ale Clientului vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site si nu vor fi facute publice sau folosite de o terta parte, in scopuri de marketing, fara acordul explicit al acestuia.

Siguranta datelor

Prin crearea contului, fiecare Client isi exprima consimtamantul ca site-ul www.aromat-drops.com.com sa colecteze si sa administreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Site-ul www.dulcisevents.ro nu incurajeaza spam-ul si nu va trimite mesaje comerciale nesolicitate. Orice newsletter sau mesaj periodic trimis va contine datele de identificare ale expeditorului, precum si o procedura de dezabonare valida.

Controlul asupra informatiilor personale

Datele contului sunt editabile, acestea putand fi modificate sau sterse de catre client in orice moment.

Orice Client are dreptul de a solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, transmisa la adresa de email office@aromat-drops.com.com

Copyright © 2014, Cornelia Chaumont, Toate drepturile rezervate, Powered by Aromat-Drops