Nou!

Detalii livrare

Durata aproximativa de livrare a produselor comandate de pe siteul www.aromat-drops.com este de 3 - 7 zile lucratoare de la momentul confirmarii comenzii, in functie de disponibilitatea produselor. In cazuri exceptionale durata se poate prelungi pana la maxim 14 zile, clientii afectati fiind contactati si anuntati in prealabil.

Livrarea produselor comandate se va efectua prin intermediul unei firme de curierat rapid si va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu reprezentantul firmei de curierat.

Costuri livrare

Transportul si taxa de ramburs sunt gratuite, oriunde in tara, pentru comenzile mai mari de 300 lei.

In cazul comenzilor mai mici de 300 lei, se vor aplica urmatoarele tarife:

·         Bucuresti – 9 lei

·         National – 13 lei

Cum platesc

Contravaloarea produselor comandate se plateste direct curierului care livreaza produsele.

In scurt timp vom implementa si posibilitatea platii cu cardul.

Conditii speciale

In durata de livrare a produselor comandate pot interveni factori externi care pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a firmei de curierat, cum ar fi: conditii meteo nefavorabile, calamitati, manifestari de strada, accidente, blocaje rutiere sau alte situatii speciale. In toate aceste cazuri, veti fi informat de un reprezentant si vi sa va comunica o noua data de livrare. www.aromat-drops.com nu poate fi responsabil si nu va plati despagubiri pentru eventualele prejudicii create de nelivrarea la timp a produselor.

Copyright © 2014, Cornelia Chaumont, Toate drepturile rezervate, Powered by Aromat-Drops